vineri, 1 aprilie 2011

Camere de supraveghere

Camere de supraveghere de securitate de la Vancouver sunt o parte esentiala a sistemelor de securitate. Instalarea corecta si echipamente de dreapta alegere, joaca un rol imens în performanta.

Principalele probleme care pot aparea în timpul instalarii unor astfel de sisteme:

* Instalarea necorespunzatoare de camere de securitate;
* Camera gresit locatie;
* produse de calitate slaba.

Vom descrie toate aceste aspecte în mai multe detalii.

Pentru selectarea corespunzatoare a camerelor CCTV, avem nevoie pentru a aborda mai multe întrebari:

* Care este scopul de a instala camere video de supraveghere?

* Este necesar pentru a instala camere video ascunse de securitate?

* Nu aveti nevoie de built-in noapte functionalitate viziune?

* Care este dimensiunea perimetrului zonei si locatii aparat de fotografiat?

* În cazul în care o camera de securitate urma obiect în miscare?
* Exista o nevoie de a distinge culorile?

Camere video de supraveghere se disting prin urmatoarele caracteristici:

* sensibilitate la lumina Camera defineste cât de bine aparatul foto se poate vedea in intuneric. Sensibilitate se masoara în unitati Lux. Low Lux indica faptul ca aparatul de fotografiat este sensibil la lumina si va functiona mai bine în locatii întunecate. Daca va pasa de performanta noapte, lumina atunci mici ar fi o alegere optima. Asigurati-va ca figura lux în fisa de specificatie camera nu depaseste 0.01

Rezolutie * Camera este responsabil pentru calitatea imaginii si se masoara în linii TV (TVL).

Camera de securitate tipice are aproximativ 420 480tvl. O camera de rezolutie mica are 320 - si de înalta rezolutie 380tvl 520 - 700TV linii. Pentru cea mai buna combinatie de pret si de poze de calitate, alege rezolutie între 500 - 600TV linii.

Unghi de vizualizare Lens camera de supraveghere permite sa se concentreze pe domenii largi precum si zonele de departe de aparatul de fotografiat. În functie de marimea de observare, puteti alege o lentila cu unghi îngust sau larg de vizualizare. Camera Angle Lens vizualizare este masurata în (mm) milimetri. Pentru gama larga obiectiv cu unghi este 1,8 mm - 4mm, în timp ce camerele Long Range poate avea lentile de pâna la 100mm. Lentila tipice de o camera de supraveghere este în intervalul de 2,8 - 9 mm. Long lentila gama sunt folosite pentru camere de trafic pentru a ridica placi vehicul licenta. Daca nu sunteti sigur despre lentila dimensiune, este recomandabil sa se consulte cu profesionisti.


Loc de supraveghere video.

CCTV Camere sunt potrivite locatii pentru interior si exterior. O camera în aer liber sau intemperii a încalzire si apa rezistent protejarea locuintelor. Este recomandat sa folosim camere rezistente la intemperii pentru interior. O camera de interior pe o perioada lunga de utilizare se poate construi în interiorul praf, care vor afecta calitatea imaginii. Acest lucru va necesita în cele din urma camera de demontare si o componenta curat.

Nu conteaza cât de mare si modern sistem de supraveghere video poate fi, este important sa pastreze toate elementele potrivite bazate pe proiect.

Dupa selectarea camere buna aveti nevoie pentru a identifica locatia pentru a le instala:


* incorecta plasarea camerelor de supraveghere va duce la pete orb;
* Unele locatii ar aduce o atentie nedorita sau nu se va potrivi interior;
* camere CCTV ar trebui sa fie lasata la îndemâna, sau plasate în carcasa rezistenta la vandal

Locatii potrivite pentru camera veti avea nevoie de un plan de podea, cu obiecte si locuri care necesita mai multa atentie si spoturi de pericol. Sa ia în numarul de zile si functionarea noapte de înregistrare. Indica pe surse de lumina plan, zonele cu lumina scazuta si locurile blocate de plante. Acest lucru este dificil de munca, si de eroare mici, care pot conduce la vizibilitatea rau.

Când monta camere, de asemenea, trebuie sa ia în considerare anumite fapte:

Dintr-ONU Punct de Vedere economice Este mai ieftin de un Cumpara Pachetul complet camerei, instalarea including, echipare, Si Nu obtinerea fortei de munca Si separate. În Vancouver si Toronto Camere de Securitate oala Fi instalate la Nivel profesional si Pretul corecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu